sundvej.blogspot.com

lørdag den 2. juni 2012

OPSKRIFTER - Pølsehorn m. ketchup

Vildt lækre pølsehorn - 20 stk.



  • 50 g gør
  • 2 dl lunken vand
  • 2 dl (ris)mælk
  • 1 tsk salt
  • 2 æg
  • 2 dl olivenolie
  • Fuldkorns Speltmel
  • 10 pølser 
  • Ca. 1/2 liter hjemmelavet ketchup (se opskriften her på bloggen!)

Smuldr gæren og rør sammen med vand og salt. Tilsæt mælk, æg og olivenolie og rør sammen. Tilsæt tilsidst melet og ælt godt sammen. 
Lad hæve i 30 min.
Del dejen i 20 lige store dele fx i først 4 store stykker og så 4 gange mere af hver enkelt stykke. Klip pølserne over på midten og rul dejstykkerne ud, placer 3 tsk ketchup i den ene ende, læg pølsen på ketchuppen og rul sammen og luk godt i ender, så ketchuppen bliver i hornet.

Efterhæv i 10 min. og bag på midterste rille v/ 220 grader i 12 - 15 min. Lad dem køle af på rist.

Opskriften er ikke DETOX, da der er mel i, men 100 % fuldkorn, uden sukker og uden mælkeprodukter, hvis man ønsker dette :)

FIF: (Pølser fra Hanegal er virkelig lækre, uden E- nr. tilsætningsstoffer, æg, mælk og gluten Prøv evt. deres kyllingepølser)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar