sundvej.blogspot.com

tirsdag den 19. juni 2012

KÆRLIGHED - Åndedrag

Hvilke 3 (4) ting kan et menneske ikke leve uden og vil forårsage døden??
  1. Luft
  2. Vand
  3. Mad
  4. Kærlighed/omsorg
Disse er nævnt i rækkefølge af vigtighed og jeg har taget kærlighed med, da fx. et spædbarn kan vælge at lukke af og stoppe kroppens kredsløb og hjerte, hvis det ikke oplever varme, kærlighed og tryghed. Men det er ikke det relevante i denne sammenhæng ;0)

Hvilken af de disse 3 (4) ting giver vi mest opmærksomhed i vores dagligdag? - Mad! Hmm! Vi er heldige, hvis vi engang imellem husker os selv på at drikke vand, gerne 2 1/2 liter om dagen, men at tænke over vores åndedræt virker for de fleste unødvendigt!

Luft healer, luft er nødvendigt helt ned på celleplan (ilt) og den måde, vi trækker vejret på, kan enten støtte vores krop, sind og sjæl eller nedbryde. 

Prøv op til flere gange dagligt at øve dig i at tage 3 - 4 dybe indåndinger - i sær når du føler dig i stressende situationer. Du vil ret hurtigt opleve en unik forskel på den måde, du håndterer forskellige situationer på ;)

Jeg synes også, at vand og kost skal have ligeså meget opmærksomhed - Det skylder vi nu engang vores krop for alt det storslåede arbejde, den gør for os hver dag! :)

Til slut vil jeg lige nævne, at vi ofte fokuserer (for)meget på kærlighed/forhold til andre, og at vi i den vestlige verden tit forbinder kærlighed med at få fra andre mennesker og ydre omgivelser i stedet for at finde kærligheden inden fra - inde i vores selv <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar