Stenalderbrød x 2 opskrifter
- 200 g mandler, blended til mel
- 200 g valnødder, blended til mel
- 200 g hørfrø kerner kørt i blener eller kaffemølle
- 200 g græskarkerner, blended fint
- 200 g solsikkekerner, hele
- 200 g sesamfrø, blended fint
- 10 æg
- 3 dl koldpresset olivenolie
- 2-3 tsk salt efter eget ønske
- 3-4 tsk tørret basilikum
- * 300 g mandler blended til mel
* 300 g græskarkerne
* 200 g solsikkekerne blended til mel
* 200 g hørfrø blended så de ikke er hele
* 200 g sesam også blended
* 3 - 3 1/2 dl olivenolie
* 8 æg
* 2 tsk tørret oregano
* 2 tsk stødt koriander
* salt efter eget valg
- Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Beklæd en rugbrødsform med bagepapir og pres dejen ned i den. Bag i ca. 90 min. v/ 150 grader. Brødet er bedst at skære koldt.
FIF: Undlad evt. krydderier for en mere neutral smag
Mette smagte rugbrødet nede hos Jer og hun sagde det var rigtig lækkert!
SvarSletSå det varer nok ikke længe inden vi har prøvet at lavet et :-)
/frank
Det er dejligt at høre, Frank. I er velkommen til at skrive, når vi skal komme ;0))
SvarSletHils og knus