sundvej.blogspot.com

torsdag den 17. januar 2013

OPSKRIFTER - Spinattoppe (Detox)


Spinattoppe 9 stk (detox)

Spinatbund
  • 1 god håndfuld mandler blended til mel
  • 3 æg
  • 300 g frisk spinat
  • 2 tsk sesamfrø ristet gyldne på tør pande
Kør mandlerne til mel på blenderen. Tilsæt æggene og frisk spinat og en flydende masse. Tilsæt til slut de ristede sesamfrø og kør i få sekunder.

Beklæd en bageplade med bagepapir og sæt spinatbundende med ske på pladen. Lav dem så runde som muligt, ca. 1 cm høje. Bag v/ 150 grader på midterste ribbe i 10 min. Bunden skal være fast.

Fyld
  • Koldpresset jomfrukokusolie uden smag
  • 300 g hakket oksekød (økologisk)
  • 1 lille løg, finthakket
  • 1/2 rød peber, fine tern
  • 1 dåse tomatpuré
  • Kirks gedeost i saltlage
Svits hakket oksekød på panden i kokusolien i mens bunden bages. Tilsæt løg og rød peber og steg i 3 - 5 min. Tag panden af varmen og bland tomatpuré i. 

Læg fyldet på spinatbundene og top med gedeosten. Bag v/ 150 grader på midterste ribbe i 12 - 15 min.


Ta evt. spinattoppene løs med en paletkniv, så de forbliver fine og hele

FIF: Spis resterne afkølede dagen efter til morgenmad, pak dem ned i din madkasse og hav med på farten eller forny dine børn og elskedes madpakke ;)

Én af mine favoritter <3
Kys og Kærlighed!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar