Brunkager
- 300 g cachewnødder
- 175 g soltørrede dadler u. sten
- 75 g ægte smør, økologisk
- 1 - 1 1/2 pose brunkagekrydderier fra dr. Oetker
Smelt smørret i en gryde og blend det sammen med resten af ingredienserne i en foodprocesser.
Rul dejen i bagepapir til en rynd tyk pølse og læg i fryseren i ca. 1 time, til dejen kan skæres uden at klæbe til kniven.
Beklæd en bradepande med bagepapir. Skær pølsen i så tynde skiver som muligt og læg på bagepapiret.
Bag brunkagerne på midterste rille ved 160 grader i ca. 10 min. Hvis du oplever, at der er stor farveforskel, alt efter hvor på bradepanden, kagerne har lagt, så sæt evt. bradepladen en rille ned og sær ovnen på varmluft.
FIF: Rul evt. dejen ud mellem to stykker bagepapir og stik dejen ud med skabeloner til kager - fx hjerte, kagemand, stjerne mv.
Inspireret af Moderskabet, www.moderskabet.dk
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar